"Samarbete ger tillväxt och på GF Sak vill vi växa tillsammans!"

 

GF Sak uppmuntrar och har ett nära samarbete med olika aktörer inom social ekonomi. Tillsammans med andra vill vi motverka utanförskap och  ojämlikhet.

 

Vi tror att entreprenörskapet kan vara en av lösningarna till de sociala utmaningar som finns idag. Vi vill verka för att fler kommuner, organisationer och individer ser möjligheter i att skapa en inkluderande tillväxt.

 

Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, sjukvården och socialtjänsten om arbetsträningsplatser & praktikplatser. Vi är medlemmar i Skoopi, Göteborgs föreningscenter & Coompanion Göteborg.

 

Är du intresserad av våra tjänster och/eller att samarbeta med GF Sak,

kontakta Marie-Louise Bergdahl,e-post: marie-louise.bergdahl@gfsak.se

 

 

 

NYHETER

 

2019-05-06
Söker du en plats för att arbetsträna eller praktisera? Flera av våra kooperativ tar nu emot just dig. Hör av dig till Anna Arvidsson får mer information!
 

  

2018-12-01
Här får ni höra vad Anneli & Monica från Via Nova tycker om det ledarskapsprogram de deltar i.  ASF akademin utbildar de arbetsintegrerande sociala företagen!

 

2018-11-05

 GFSak är medlemmar i Social Trade som säljer produkter och tjänster från de sociala företagen i Göteborg. Läs mer om Social Trade här.

 

2018-11-01

 Vill du veta mer om hur sociala företag bidrar till nytta i samhället. Kika på tillväxtverkets nya film  här